09
Oct

Oct 09, 2016

In aceasta dimineata, Iasiul si-a luat la revedere de la plutonul de ciclisti pe o ploaie mocaneasca si o ceata care au facut ca prima parte a traseului sa fie dificil de parcurs. Din fericire, temerarii care ni s-au alaturat astazi au sosit cu forte proaspete.

View More
08
Oct

Oct 08, 2016

Cea de-a treia zi de pedalat pentru educatie a luat startul din Suceava, dis-de-dimineata. Alaturi de noi au fost cativa reprezentanti ai proiectelor educationale, care ne-au urat drum lin, si de ciclistii de segment care s-au alaturat plutonului de ciclisti.

View More
06
Oct

Oct 06, 2016

A doua zi de pedalat a inceput la Piatra Neamt, pe vreme cu soare (si temperaturi scazute, dar nu ne plangem :) ). Dupa 45 de kilometri, am luat o binemeritata pauza la Casa Memoriala Ion Creanga din Humulesti. Aici am avut parte de un ghid plin de pasiune pentru oamenii si povestile locului. Daca aveti drum pe acolo, e o vizita pe care e musai sa o faceti.

View More
06
Oct

Oct 06, 2016

Prima zi de Ciclaton, ziua cu patru anotimpuri: 

View More
06
Oct

Oct 06, 2016

Cel de-al treilea tur Ciclaton a inceput in aceasta dimineata, in Piata Libertatii din Miercurea Ciuc, alaturi de autoritati locale si reprezentati ai cauzelor. A fost o dimineata plina de emotii si de gandurile bune pe care le-am primit de la sustinatorii nostri.

View More
05
Oct

Oct 05, 2014

Ultima zi de Ciclaton a inceput la Cheia, odata cu alaturarea a 16 temerari. Plutonul de ciclisti a pornit spre Valenii de Munte cu forte proaspete si cu vreme buna – binevenita dupa cateva zile in care soarele nu a fost prea generos cu noi.

View More
05
Oct

Oct 05, 2014

Dimineata petrecuta la Ba ile Tusnad a fost destul de friguroasa, dar am invins vremea cu o scurta repriza  de incalzire. Dupa  ploaia care ne-a insotit in ziua precedenta, ne-am bucurat ca cea de-a patra zi nu a mai adus nori care sa ne ingrijoreze.

View More
03
Oct

Oct 03, 2014

Astazi, Ciclaton a luat startul de la Rupea. Drumul ne-a purtat, pe rand, prin Odorheiul Secuiesc si Miercurea Ciuc, iar oprirea a fost la Baile Tusnad.

View More