08
Oct

Oct 08, 2016

Ziua 3 de traseu, 7 octombrie, a avut ca destinatie frumoasa capitala a Moldovei, Iasi. Opriri in Botosani, Flamanzi si Vladeni. Intreaga aventura a zilei poate fi urmarita in video-ul de mai jos. Sustine si tu educatia prin donatii pe www.ciclaton.ro/doneaza

View More
07
Oct

Oct 07, 2016

Cum s-a vazut traseul de 156 de kilometri din a doua zi de Ciclaton, prin Bucovina. 
Sustine ciclistii si proiectele educationale pentru care pedaleaza pe www.ciclaton.ro/doneaza!

View More
31
Aug

Aug 31, 2015

Incepem saptamana cu o veste foarte buna: una dintre cauzele de anul acesta, Da-ti pasiunea mai departe, a primit 4385 lei donatie. Acesta este inca un pas pentru ca proiectul sa isi atinga obiectivul fixat pentru aceasta toamna. Iar cei care au facut posibil acest lucru sunt KLG EUROPE LOGISTICS – acestia au făcut donatia pentru ciclatonistul Daniel Radu, unul dintre ciclistii care sustin Da-ti pasiunea mai departe. Le multumim mult pentru implicare si pentru ca fac parte dintre cei ce cred ca educatia poate schimba felul in care arata viitorul!

View More
25
Aug

Aug 25, 2015

Daca aveati nevoie de o veste care sa aduca niste soare dupa atatea zile mohorate, ei bine, aceasta vine de la noi  :)

View More
14
Aug

Aug 14, 2015

Saptamana se incheie cu vesti foarte, foarte bune! Astazi am primit prima donatie din parte unei companii – este vorba de Vonino Romania, care a donat in total 3000 de lei, pentru 3 cauze (De-a Arhitectura, Da-ti pasiunea mai departe si IMPACT). Le multumim din inima pentru sprijin!

View More
13
Aug

Aug 13, 2015

La drum lung, ciclistii au nevoie de un supliment de energie. Iar din acest motiv, tinem sa le multumim prietenilor nostri de la HIGH5, care ne-au oferit alimentatia sportiva de care au nevoie ciclistii nostri. 

View More
13
Aug

Aug 13, 2015

Vestea Ciclaton 2015 a fost dusa mai departe de o multime de ciclisti pasionati: Biciclistul.ro este unul dintre partenerii media care a facut posibil acest lucru. Ii multumim pentru sustinere!

View More
13
Aug

Aug 13, 2015

Radio Romania Targu Mures ne este alaturi si anul acesta ca partener media. Le multumim tare mult pentru reportajele minunate si pentru ca sustin multe alte proiecte sociale si educationale de impact. Iar in septembrie, o sa ii si cunoastem personal, caci le facem o vizita cu intregul pluton de ciclisti!

View More