Oct 03, 2014

Astazi, Ciclaton a luat startul de la Rupea. Drumul ne-a purtat, pe rand, prin Odorheiul Secuiesc si Miercurea Ciuc, iar oprirea a fost la Baile Tusnad.

Traseul a fost dificil pe alocuri, au fost multe portiuni de urcare, iar soarele nu ni s-a aratat prea des astazi. In schimb, am parcurs o mare parte din segmentele de azi pe ploaie si vant – conditii pe care nu toata lumea mai pedalase inainte. Cu toate astea, niciunul dintre ciclisti nu s-a lasat infrant, iar plutonul a ajuns cu bine la destinatie. Cu bine si cu entuziasmul la purtator, ar mai fi de adaugat :)

Pana acum, am parcurs in total 418 kilometri, ne mai asteapta inca 230. Emotiile nu mai sunt atat de intense, dar faptul ca in fiecare zi ni se alatura tot mai multi sustinatori este, in continuare, coplesitor.

Celor 14 ciclisti de anduranta li s-au alaturat pana acum 5 temerari, pe care ne bucuram tare mult ca i-am avut alaturi. In zilele urmatoare, inca 19 ciclisti vor pedala alaturi de noi pe segmente – abia asteptam sa ii cunoastem si pe acestia.

Maine, Ciclaton se indreapta catre Sfantu Gheorghe, Sacele si apoi Cheia. Prognoza meteo ne promite vreme ceva mai prietenoasa maine, sa speram ca si norii au aflat ca pot sa ia o pauza :)