09
Oct

Oct 09, 2016

In aceasta dimineata, Iasiul si-a luat la revedere de la plutonul de ciclisti pe o ploaie mocaneasca si o ceata care au facut ca prima parte a traseului sa fie dificil de parcurs. Din fericire, temerarii care ni s-au alaturat astazi au sosit cu forte proaspete.

View More
08
Oct

Oct 08, 2016

Ziua 3 de traseu, 7 octombrie, a avut ca destinatie frumoasa capitala a Moldovei, Iasi. Opriri in Botosani, Flamanzi si Vladeni. Intreaga aventura a zilei poate fi urmarita in video-ul de mai jos. Sustine si tu educatia prin donatii pe www.ciclaton.ro/doneaza

View More
08
Oct

Oct 08, 2016

Cea de-a treia zi de pedalat pentru educatie a luat startul din Suceava, dis-de-dimineata. Alaturi de noi au fost cativa reprezentanti ai proiectelor educationale, care ne-au urat drum lin, si de ciclistii de segment care s-au alaturat plutonului de ciclisti.

View More
07
Oct

Oct 07, 2016

Cum s-a vazut traseul de 156 de kilometri din a doua zi de Ciclaton, prin Bucovina. 
Sustine ciclistii si proiectele educationale pentru care pedaleaza pe www.ciclaton.ro/doneaza!

View More
06
Oct

Oct 06, 2016

A doua zi de pedalat a inceput la Piatra Neamt, pe vreme cu soare (si temperaturi scazute, dar nu ne plangem :) ). Dupa 45 de kilometri, am luat o binemeritata pauza la Casa Memoriala Ion Creanga din Humulesti. Aici am avut parte de un ghid plin de pasiune pentru oamenii si povestile locului. Daca aveti drum pe acolo, e o vizita pe care e musai sa o faceti.

View More
06
Oct

Oct 06, 2016

Prima zi de Ciclaton, ziua cu patru anotimpuri: 

View More
06
Oct

Oct 06, 2016

Cel de-al treilea tur Ciclaton a inceput in aceasta dimineata, in Piata Libertatii din Miercurea Ciuc, alaturi de autoritati locale si reprezentati ai cauzelor. A fost o dimineata plina de emotii si de gandurile bune pe care le-am primit de la sustinatorii nostri.

View More
13
Sep

Sep 13, 2016

In data de 7 septembrie 2016 am lansat cea de-a treia editie a Ciclaton. Puteti descarca in intregime comunicatul de presa (PDF 213 KB), precum sa-l si parcurgeti mai jos.

View More