14691 lei

Da-ti pasiunea mai departe

Ce sau cine te-a influentat/ inspirat de-a lungul existentei tale sa ajungi unde esti acum?

Prin proiectul „Da-ti pasiunea mai departe”, copii din centre de plasament participa saptamanal la cursuri si ateliere interactive, alaturi de tineri voluntari care le devin profesori, prieteni si modele.

Prin diverse activitati non-formale, copiii isi dezvolta abilitati, invata sa lucreze in echipa si prind incredere in ei, iar fiecare „Bravo” primit reprezinta o incurajare pentru ca ei sa isi continue educatia si sa Ajunga MARI.

Obiectiv Ciclaton: 10000 lei

11610 lei

De-a arhitectura

Tu cum vrei sa arate orasul tau?/ Vrei si tu un oras construit pentru oameni/comunitate?

"De-a Arhitectura" isi propune sa formeze cetatenii de maine, pentru orase mai bune, printr-un curs optional despre arhitectura si mediu. Prin acest curs cultivam curiozitatea copiilor fata de mediul in care traiesc si intelegerea legaturii dintre comunitate si oras. Proiectul sprijina formarea de cetateni responsabili, implicati in dezvoltarea oraselor in care traiesc, trasformandu-le in comunitati din care isi doresc sa faca parte.

 

Obiectiv Ciclaton: 10000 lei

7450 lei

GROW

Alegerile din fiecare zi ne influenteaza viata si personalitatea. Asadar, viata devine un labirint si fiecare decizie un punct de cotitura.

Pentru a-i ajuta pe tineri in labirintul plin de incercari al adolescentei, am creat GROW, programul national de educatie nonformala pentru liceeni.

In GROW ii provocam pe elevi sa invete experimentand si exersand, intr-un context prietenos, intercultural. De la clasa a9-a la a 12-a, le sustinem dezvoltarea personala si profesionala, ii instigam la autenticitate si ii ajutam sa-si descopere valorile, oferindu-le sustinere in procesul de autocunoastere.

 

Obiectiv Ciclaton: 22000 lei

15880 lei

IMPACT

Din programa scolara lipseste disciplina care-i permite tanarului sa afle cine este cu adevarat si sa se pregateasca pentru viata. Care ar fi solutia?

Cele peste 130 de cluburi IMPACT ale Fundatiei Noi Orizonturi ii ajuta pe tineri sa-si raspunda la cele mai importante intrebari: Cine sunt eu? La ce sunt bun? Ce vreau sa devin? Cum as putea sa ajut? Iar in drumul lor de gasire a raspunsurilor, tinerii renoveaza scoli si saloane de spital; ajuta familii nevoiase; conving autoritatile sa faca treceri de pietoni. Teoretic, fac proiecte. Practic, se pregatesc de viata in lumea pe care o muta din visele lor in realitate.

 

Obiectiv Ciclaton: 15000 lei

16960 lei

Zburd

Iti amintesti de profesorul care te-a inspirat sa devii cineva in viata? Cum ar fi ca astfel de profesori, aflati in minoritate, sa fie pusi in valoare si sprijiniti printr-o retea la nivel national

Elevii pot veni cu drag la scoala, daca orele sunt atractive, iar relatia cu profesorul lor este apropiata, bazata pe incredere si respect! Profesorul este cel care le poate da aripi si curaj tinerilor sau… nu!

Estimam ca 10% dintre profesori au darul de a fi adevarati dascali. Dorim sa-i sprijinim pe acesti profesori, pentru ca schimbarea pe care ei o reprezinta sa se extinda la nivel de sistem.

 

Obiectiv Ciclaton: 16000 lei

Pune in miscare rotile educatiei!

Alatura-te ciclistilor care sustin cauzele sau doneaza pentru una dintre ele.

SPONSORI SI PARTENERI