Oct 05, 2014

Ultima zi de Ciclaton a inceput la Cheia, odata cu alaturarea a 16 temerari. Plutonul de ciclisti a pornit spre Valenii de Munte cu forte proaspete si cu vreme buna – binevenita dupa cateva zile in care soarele nu a fost prea generos cu noi.

Primul segment din aceasta zi a fost destul de palpitant pentru toti ciclistii, cu portiuni de urcare si o coborare plina de adrenalina. La Valenii de Munte ni s-a mai alaturat un temerar, iar de la Ploiesti, am facut cunostinta cu inca doi ciclisti care ne-au insotit pana la Bucuresti.

Drumul a fost lin, insotit de cateva probleme tehnice – pene, mai exact, care au fost rezolvate repede :) Dupa Ploiesti, cei 33 de ciclisti au pornit spre parcul Herastrau din Bucuresti, unde erau asteptati de reprezentatii cauzelor si de sustinatorii care le-au tinut pumnii pe tot parcursul traseului.

La sosire, toti cei prezenti i-au primit cu binemeritate aplauze pe ciclisti, ajunsi la finalul turului Ciclaton. Au urmat apoi inmanarea diplomelor si a medaliilor Ciclaton si traditionala fotografie de grup :)

La finalul celor 5 zile de pedalat, putem anunța cu foarte mari emoții și recunoștință că am strâns peste 24 000 de lei, adică am depășit sumă totală propusă ca obiectiv al Ciclatonului. Acesta din urmă acoperă o parte importantă din nevoia cauzelor pentru a-și putea desfășura sau începe proiectele. Însă obiectivul nu reprezintă valoarea totală a fondurilor de care ele au nevoie, așa că susținerea voastră e binevenită până pe 19 octombrie.

Au fost 650 de kilometri care ne-au testat rezistența, dar au fost presărați cu gânduri frumoase și sentimentul că toate cauzele pentru care am început acest proiect merită tot efortul ultimelor zile. Au fost zile în care am câștigat prieteni și am cunoscut oameni care ne inspiră să facem din acest proiect unul cu tradiție. Iar pentru toate astea, vă mulțumim!