Oct 24, 2014

Va povesteam zilele trecute despre cele 5 zile de traseu Ciclaton de anul acesta, despre ciclistii de anduranta care au pedalat 650 de kilometri si, nu in ultimul rand, despre ciclistii temerari care ni s-au alaturat pe segmente.

Ne-am bucurat foarte mult ca i-am cunoscut pe fiecare dintre ei si ca sustinerea lor a reprezentat un pas in plus pentru continuarea unor proiecte educationale de impact.

Din pacate, nu toti ciclistii inscrisi au putut sa fie alaturi de noi si pe bicicleta, insa unii dintre ei au gasit moduri de a recupera kilometrii pentru care s-au inscris, pedaland pentru cauzele lor dupa incheierea efectiva a turului.

Acesta este si cazul ciclistului temerari Calin Gligorea, care a pedalat 120 de kilometri pentru a sustine cauza Si eu vreau la scoala - SOS Satele Copiilor Cisnadie:

“Desi Ciclatonul s-a incheiat, ma gandesc in continuare la el si la cauzele pe care le-a sustinut. M-am inscris pentru ultima parte a traseului, sambata fiind singura zi in care puteam participa si am inceput sa povestesc despre proiect. Am gasit o sustinere deosebita din partea colegilor, fiecare a donat rapid si asteptam cu nerabdare ziua participarii.

Cu 2 zile inainte de ultima etapa, aflu insa ca ziua de sambata imi va fi ocupata. Ma simteam insa dator, fata de organizatori, fata de cei care donasera la indemnul meu, fata de promisiunea pe care o facusem, asa ca in cel mai scurt timp posibil am cautat sa fac un drum cel putin egal cu 123 km, distanta la care ma inscrisesem in cadrul Ciclatonului”.

Ii multumim pentru sustinere si pentru determinare si speram sa il cunoastem personal cu ocazia urmatoarei editii :)