Oct 01, 2014

A doua zi de tur a inceput in forta, cu o scurta sedinta tehnica, apoi bicicletele au fost pregatite pentru plecare. Pe urma, Campulung si-a luat ramas bun de la noi cu vreme insorita si calda.

Dupa iesirea de aici insa, a inceput urcusul – drumul nu este tocmai usor de parcurs, dar soarele si peisajul au ajutat, recunoastem :). In plus, am simtit ca pedalele se invart mai usor si traseul e mai simplu de strabatut cand inimile noastre nu bat singure, ci alaturi de ale altor sustinatori, pentru trei cauze minunate.

La Bran am facut un scurt popas in apropierea vestitului castel (lasam vizita de grup pentru alta editie), apoi am pornit spre Brasov, unde am ajuns la pranz. Mai exact, ne-am oprit in Piata Unirii, langa Prima Scoala Romaneasca din Brasov. Ne-a placut foarte mult povestea sa – ideea ca a pregatit prima generatie de tineri educati de aici, si comunitatea care s-a construit in jurul institutiei la inceputul existentei sale.

Tot la Brasov am primit si prima donatie „la fata locului” :), dupa ce ne anuntaseram pe Facebook sosirea in oras, semn ca stati cu ochii pe noi.

Drumul spre Rupea nu a fost nici el usor – au fost portiuni abrupte si altele de coborare rapida, dar le-am strabatut pe toate cu succes. Maine vom porni spre Odorheiul Secuiesc, urmat de Miercurea Ciuc si ultima oprire a celei de-a treia zi, Baile Tusnad.