Oct 08, 2016

Cea de-a treia zi de pedalat pentru educatie a luat startul din Suceava, dis-de-dimineata. Alaturi de noi au fost cativa reprezentanti ai proiectelor educationale, care ne-au urat drum lin, si de ciclistii de segment care s-au alaturat plutonului de ciclisti.

Am pornit pe vreme cu soare catre Botosani, unde ne-am oprit in fata Muzeului Judetean de Istorie. Dupa un scurt ragaz, ne-am continuat drumul catre Iasi, iar pentru o buna bucata de drum am fost insotiti de un echipaj al Politiei Botosani, care s-a asigurat ca ciclistii pedaleaza in siguranta. Le multumim ca au fost alaturi de noi!

Traseul dificil, de 146 de kilometri si cu 1080 de metri diferenta de nivel, s-a incheiat la Gradina Palas din Iasi. Aici, ne-au asteptat cu multa voie buna si energie voluntari si reprezentanti ai proiectelor educationale. Cumva, oboseala s-a risipit rapid si am putut sa ne bucuram de primirea lor calduroasa.

Maine, ne astepta o zi cu ploaie, in care vom avea parte de forte proaspete, caci 18 ciclisti de segment ni se vor alatura pentru segmentele zilei 4 de tur Ciclaton.