Esti pe cale sa devii unul dintre ciclistii de segment care pun umarul (si rotile) pentru cauze educative de impact. Iti multumim!

Iti poti alege sa participi pe un singur segment, dintr-o singura zi! Perioada evenimentului este 5 - 9 octombrie 2016.

E nevoie sa completezi cat mai corect toate campurile formularului de mai jos deoarece:

  • - informatiile le vei primi pe e-mail, este foarte important ca adresa de e-mail pe care ne-o vei furniza sa fie una valida, pe care o verifici constant. Detalii privind punctul de intalnire cu caravana Ciclaton vor fi trimise prin email cu cel tarziu 1 zi inainte de inceperea segmentului.

  • - validarea inscrierii tale se face dupa confirmarea platii taxei de participare in valoare de 50 de lei. Aceasta suma reprezinta donatia ta minima catre proiectul sustinut si va fi donata in contul acesteia.

MA INSCRIU SA PEDALEZ

Cauta poza
Poza trebuie sa aiba o dimensiune de 300x300 pixeli si sa nu depaseasca 2 MB.

Distanta traseu

Total urcare

Dificultate traseu

MODALITATI DE PLATA :
PROPRIE RASPUNDERE :

Acest formular reprezinta un angajament de plata, iar validarea inscrierii se face numai in urma confirmarii platii. Prin completarea prezentului formular, sunt de acord sa se retina 1.5% din taxa-donatie de inscriere cu scopul acoperirii comisioanelor bancare.

Inainte de a incepe sa pedalezi pe segmentul selectat va trebui sa semnezi declaratia pe proprie raspundere (PDF 23KB) si s-o predai organizatorului.

Prin trimiterea acestui formular confirm ca datele completate sunt conforme cu realitatea, ca starea mea de sanatate este corespunzatoare unui asemenea efort, si ca sunt de acord cu Regulamentul Ciclaton si cu Politica de Confidentialitate.

Fundatia ADEPT Transilvania este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 0019721 in baza Legii 677/2001.